Advocaat - mr. drs. P.M.H. (Paul) Cruts bs

Studeerde af in Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht in 1992, vervolgde zijn opleiding met de post-doctorale leergang bedrijfskunde 1996 en studeerde af aan de Hogeschool Amsterdam als Bachelor Financial Planning in 2008.

Na een dienstverband bij de Kamer van Koophandel Zuid-Limburg als bedrijfsadviseur, zette Paul Cruts zijn carrière voort in de bancaire sector als bankdirecteur en financieel adviseur voor particulieren en ondernemingen. Voor Paul Cruts bleven de belangen van zijn klanten (cliënten) prevaleren boven andere belangen. Na een eervol afscheid van de bancaire sector is hij per 28 februari 2009 beëdigd als advocaat.

Met zijn no nonsens-mentaliteit is het niet verwonderlijk dat hij een eigen Rechtspraktijk heeft opgericht. De directe lijn met zijn cliënt en het best mogelijke resultaat staan bij hem voorop.

Mr. Paul Cruts heeft naast de universitaire studie Nederlands Recht eveneens de studie Bedrijfskunde en de studie Financieel Planner genoten. Hij heeft ruim 20 jaar werkervaring opgedaan in adviserende functies met de nadruk op de juridische- en financiële aandachtspunten voor particulieren en ondernemingen.

Gelet op zijn brede ervaring en opleiding voert Paul Cruts een rechtspraktijk, waarbij hij de nadruk legt op de regelgeving rondom gezin, ondernemen, werken en financiën. U kunt bij hem terecht voor een eerlijk en objectief advies en gedegen rechtsbijstand als u in een procedure verwikkeld raakt.

Vanaf zijn 9e levensjaar is Paul Cruts tevens fervent beoefenaar van de paardensport. Uit dien hoofde is hij bij uitstek geschikt in hippische aangelegenheden.