Advocaat - mw. mr. K. (Kirsten) Valkeneers

Kirsten studeerde Nederlands recht aan de Universiteit te Maastricht, gevolgd door een aanvullende master: forensica, criminologie en strafrechtspleging. Kirsten is sinds 2008 werkzaam als advocaat. Voordat zij als zelfstandige aan de slag ging bij RPH-advocaten, heeft zij ervaring opgedaan bij twee gerenommeerde strafrechtkantoren in Limburg. Kirsten behandelt al ruim 10 jaar diverse strafzaken, van verkeersdelicten tot drugszaken en van moordzaken tot fraudezaken.

Behalve voor het bijstaan van verdachten van strafbare feiten bij de rechtbank tot aan de Hoge Raad, kunt u bij haar terecht voor procedures met betrekking tot de rechtspositie van gedetineerden, alsmede voor advies en bijstand bij een (dreigende) woningsluiting of stopzetting van de uitkering.

De laatste jaren heeft zij zich tevens toegelegd op de behartiging van de belangen van slachtoffers van ernstige geweldsdelicten en zedenzaken en de bijstand aan minderjarigen in zowel straf- als civiele juridische procedures. Bij dit laatste kunt u denken aan ondertoezichtstellingen en (gesloten) uithuisplaatsingen.